Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα εννέα πράγματα που πρέπει να επιλύσουμε πριν η Γη καταστραφεί

19/09/13 - 23:42
Οι επιστήμονες εκτιμούν πως σε περίπου 3,25 δισεκατομμύρια χρόνια η Γη θα καταστραφεί, γιατί ως τότε ο άνθρωπος μπορεί να έχει αποικίσει σε άλλους πλανήτες. Ποια είναι όμως τα προβλήματα που το είδος μας πρέπει να επιλύσει πριν από τη στιγμή της Αποκάλυψης; Η Guardian έκανε την έρευνα και έδωσε τις πιο ξεκαρδιστικές απαντήσεις.
Ποιά είναι λοιπόν τα σοβαρά ζητήματα τα οποία πρέπει άμεσα- όσο βέβαια η αμεσότητα επιβάλλεται όταν απομένουν 3,25 δισ. χρόνια- να τακτοποιήσει ο άνθρωπος; Το τέλος της φαλάκρας, τα ακουστικά που δεν μπερδεύονται και το ανδρικό χάπι της αντισύλληψης είναι στην κορυφή της ατζέντας! Και βέβαια η φτώχεια, ο πόλεμος και η πείνα, αλλιώς πώς θα δικαιολογηθεί το είδος μας στους μελλοντικούς νέους, εξωγήινους, φίλους του.
1. Το τέλος όλων των γνωστών ασθενειών, ανάμεσά τους και η ανδρική φαλάκρα
Ετσι θα έχουμε γίνει μία σούπερ φυλή, υγιής, με καλή φυσική κατάσταση και μακριές μπούκλες.
2. Το τέλος του πολέμου
Η δύναμη είναι στους αριθμούς. Αν πρόκειται να αποικίσουμε άλλους, πιθανόν κατοικημένους, πλανήτες, πρέπει να σταματήσουμε να σκοτώνουμε τόσους «δικούς» μας και να αρχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ξεχάστε τις σοφιστείες που αφορούν σύνορα και πόρους, είμαστε όλοι στην ομάδα- ανθρώπινη φυλή τώρα.
3. Hands-free που δεν μπερδεύονται
Είναι απίστευτο. Αρκούν μόλις μερικά δευτερόλεπτα στην τσέπη και ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με έναν κόμπο χειρότερο και από μπερδεμένα μαλλιά. Επίσης, ακουστικά που δεν κάνουν τα αφτιά να καίνε.
4. Ισότητα των φύλων
Αν πρόκειται να δημιουργήσουμε μία νέα ουτοπία, χρειάζονται γυναίκες. Και χρειάζεται κάτι σημαντικό για να πειστούν να κάνουν περισσότερα παιδιά.
5. H επίλυση του προβλήματος του buffering
Ξέρουμε πως υπάρχει η τεχνολογία, αλλά είμαστε ακόμη «σκλάβοι» αυτού του κύκλου που γυρίζει «φορτώνοντας». Αν λυθεί αυτό το ζήτημα, θα μπορεί ο άνθρωπος να συγκεντρωθεί στην επίλυση σημαντικότερων προβλημάτων.
6. Πώς να συστήνεις κάποιον που δεν θυμάσαι το όνομά του
Συμβαίνει σε όλους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Είναι αυτή η στιγμή που φέρνει την παγωμάρα της αμηχανίας όταν η πρόταση «και αυτός είναι...» μένει στον αέρα και ακολουθεί νεκρική σιγή. Θα ήταν υπέροχο αν κάποιος ξεκαθάριζε το πρωτόκολλο για τις συστάσεις, προκειμένου να αποφευχθούν αντίστοιχες στιγμές.
7. Το τέλος της παγκόσμιας φτώχειας
Πώς θα φαινόταν αν αφήναμε τη Γη για κάποιο άλλο πλανήτη και οι νέοι μας γείτονες μας ρωτούσαν για το πώς ήταν εκεί που ζούσαμε; «Α, ήταν υπέροχα στη δική μας πλευρά, είχαμε αρκετούς πόρους, αλλά αφήσαμε το μισό πληθυσμό του πλανήτη βρώμικο. Για την ακρίβεια, αν έχεις στέγη στο σπίτι σου, ανήκεις στο 20% των κατοίκων της Γης». Σίγουρα όχι καλή απάντηση.
8. Το ανδρικό χάπι αντισύλληψης
Κρυφή επιθυμία όλων των γυναικών για ευνόητους λόγους.
9. Το τέλος της δίαιτας
Αλλο ένα θέμα που θα προκαλούσε εντύπωση στους εξωγήινους φίλους μας. «Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος λιμοκτονούσε, εμείς πεινούσαμε εθελοντικά για να αποκτήσουμε το ιδανικό σώμα», θα έλεγε ένας άνθρωπος. Τραγικό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου