Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ρώην αξιωματικός αποκαλύπτει: Γνωρίζαμε πώς να καλούμε UFO

ρώην αξιωματικός αποκαλύπτει: Γνωρίζαμε πώς να καλούμε UFO

Μπορεί η γήινη ή η εξωγήινη προέλευση των Α.Τ.Ι.Α.(Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) να μην προσδιορίστηκε ποτέ...
(ή τουλάχιστον έτσι να νομίζουμε) όμως κάποιοι απόστρατοι αξιωματικοί της πρώην Σοβιετικής Ενωσης υποστηρίζουν ότι οι Σοβιετικοί γνώριζαν πώς να τα «καλούν». «Η Σοβιετική Ενωση φαίνεται πως είχε πάρει τα Α.Τ.Ι.Α. στα σοβαρά», αναφέρει δημοσίευμα του Russia Beyond the Headlines: η KGB και το υπουργείο Αμύνης είχαν αναθέσει σε ολόκληρες μονάδες τη συλλογή και ανάλυση παραφυσικών δραστηριοτήτων. Ειδικοί του στρατού, μάλιστα, υποστηρίζουν πως γνωρίζουν όχι μόνο πώς να «καλέσουν» Α.Τ.Ι.Α., αλλά και πώς να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Πηγή της είδησης είναι ο απόστρατος στρατηγός, πρώην αξιωματικός της KGB επί Σοβιετικής εποχής και ερευνητής Βασίλι Γιερεμένκο, ο οποίος αποκάλυψε πως, ενόσω εκτελούσε χρέη ελεγκτή της πολεμικής αεροπορίας και της βιομηχανίας αεροσκαφών, είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη της καταγραφής όλων των αναφορών για Α.Τ.Ι.Α...

Σύμφωνα με μαρτυρία του, κατά τη δεκαετία του '70 είχε καταγραφεί μεγάλος αριθμός φαινομένων παραφυσικής δραστηριότητας (εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α.), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την επίδοση σαφών εντολών σχετικά με το πώς θα έπρεπε να συμπεριφερθούν τα τμήματα που ήταν επιφορτισμένα με τη διαχείριση των πυραυλικών συστημάτων. Οι εντολές ήταν να μην αντιδράσουν κατά κανένα τρόπο, ο οποίος θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια επίθεση από την πλευρά των «επισκεπτών».

Μάλιστα, ο Γιερεμένκο ανέφερε ότι πειράματα με στόχο την προσέλκυση Α.Τ.Ι.Α. είχαν λάβει χώρα στη στρατιωτική περιοχή Astrakhan κατά τη δεκαετία του '80, καθώς και ότι τότε ήταν που συνειδητοποίησαν οι Σοβιετικοί ότι οι εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. παρατηρούνταν με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα κοντά σε στρατιωτικές βάσεις.

«Θα μπορούσαμε να πούμε πως, κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, μάθαμε πώς να καλούμε Α.Τ.Ι.Α.», δήλωσε ο Γιερεμένκο, τα περισσότερα εκ των οποίων εμφανίζονταν με μορφή φωτεινών σφαιρών.

Ο στρατός, μαζί με τους επιστήμονες που έλαβαν μέρος στο πείραμα, κατέληξαν σε τρία κύρια συμπεράσματα: πρώτον, ότι αυτά μπορεί να είναι φυσικά φαινόμενα που η μοντέρνα επιστήμη αδυνατεί να εξηγήσει, δεύτερον, ότι μπορεί να είναι αμερικανικά ή ιαπωνικά αναγνωριστικά αεροσκάφη και, τέλος, ότι ίσως να είναι εξωγήινα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου